Ανακοίνωση συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Το Νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του 21ου Δημοτικού και  του 22ου Νηπιαγωγείου Πατρών σας καλωσορίζει και σας εύχεται Καλή Χρονιά!

Με περισσή χαρά και όρεξη για δουλειά αναλαμβάνουμε τα σκήπτρα του Συλλόγου  από το προηγούμενο ΔΣ το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την έως τώρα  συμβολή του στη σχολική ζωή των παιδιών και δασκάλων μας.

Πρόθεσή μας είναι να εργαστούμε δίπλα σας, με ευαισθησία και πολύ κέφι, για όλα  τα θέματα που απασχολούν τη ζωή στο σχολείο μας, όπως πολιτιστικές  δραστηριότητες, αναβάθμιση σχολικού περιβάλλοντος, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις,  εκδρομές, παροχή υλικοτεχνικής υποδομής και για ότι άλλο προταθεί ή προκύψει  στις Γενικές Συνελεύσεις μεταξύ των Μελών του Συλλόγου, τηρώντας πάντα τα  υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλονται από την Πολιτεία εν μέσω της  πανδημίας.

Ξεκινώντας το έργο μας, σας γνωστοποιούμε πως την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα  μοιραστεί στα παιδιά μας βασιλόπιτα στις αίθουσες τους και σε ατομικά κομμάτια για  λόγους υγιεινής. Ο Σύλλογος μας εξασφάλισε για κάθε τμήμα και ένα αναμνηστικό  δωράκι για τους τυχερούς μαθητές που θα τύχουν το φλουρί.

Σας καλούμε να γίνετε αρωγοί στην έναρξη αυτής της προσπάθειάς μας,  τακτοποιώντας την συνδρομή σας η οποία ανέρχεται στο ποσό των 7€ για τον ένα  γονέα και 12€ για δύο, ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών. Η ενεργή συμμετοχή σας  δίνει ώθηση και στήριξη στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να μοιραστούμε ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες  που θα ομορφύνουν τη ζωή μέσα και έξω από το σχολείο μας. 

Με επόμενη ανακοίνωσή μας θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία διεξαγωγής της  Γενικής Συνέλευσης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Λεωνίδας Ξηρός (τηλ. 6947216610)

Αντιπρόεδρος: Παρασκευή Μαρκοπούλου (τηλ. 6948510153)

Γραμματέας: Αλεξία Μπαράκη (τηλ. 6972221704)

Ειδικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κακάβας (τηλ. 6974346488) Ταμίας: Αντώνιος Κωνσταντινάκης (τηλ. 6977253953)

Μέλος: Μαρία Καραλή (τηλ. 6981520747)

Μέλος: Λουίζα Καρνάτσου (τηλ. 6932131410)