Διαδικασίες εγκατάστασης ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές διαδικασίες για την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε 1043
ΠληκτρολογιοΔημοτικά Σχολεία από τα οποία τα 196 είναι Ολοήμερα που εφαρμόζουν το ΕΑΕΠ από τη σχολική χρονιά 2011-2012. 
Κάθε μία απ' αυτές τις σχολικές μονάδες  θα παραλάβει δέκα (10) φορητούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, ένα (1) ειδικό τροχήλατο ερμάριο για την αποθήκευση και φόρτιση των Η/Υ, καθώς και τοπικό δίκτυο στις αίθουσες διδασκαλίας, μέσω του οποίου θα διασφαλίζεται η αποτελεσματική σύνδεση των Η/Υ στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

To υπουργείο Παιδείας καλεί τους Περιφερειακούς Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν εγκαίρως τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς τους, ώστε να επιτρέψουν την είσοδο των εκπροσώπων της εταιρείας «ΓΚΛΟΜΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ» στα σχολεία τους, για επιτόπιους ελέγχους και να διευκολύνουν την έναρξη των προκαταρκτικών εργασιών.

Ατυχώς όπως φαίνεται και από το παρακάτω συνημμένο αρχείο το σχολείο μας δεν συμπεριλαμβάνεται σ' εκείνες τις σχολικές μονάδες που θα πάρουν τους υπολογιστές. Είναι λοιπόν ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη προσφοράς υπολογιστών από ιδιώτες.

Πηγή: http://xenesglosses.eu/2014/12/egkatastasi-tou-ilektronikou-exoplismou-se-1043-dimotika-sxoleia/

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (EYE_TEYXOS_PROKHRYXHS.pdf)EYE_TEYXOS_PROKHRYXHS.pdf[Ποιά σχολεία παίρνουν τους φορητούς υπολογιστές - Προκύρηξη]1527 kB